.
.
Workshops og andre kurser i:
Massage med Hjertechakraets Bevidsthed
.
Workshops i Massage med Hjertechakraets Bevidsthed giver et godt indblik hvad det vil sige at have bevidstheden centreret i Hjertechakraet.
På alle workshops indgår meditation samt undervisning i bevægelse og kropsbevidsthed, som også indgår i undervisningen på Massageuddannelsen. Du vil derved få et godt kendskab undervisningen på uddannelsen, samt den øvrige undervisning på Skolen for Dans og Massage.
Meditation er fundamentet i undervisning og indgår som en naturlig tilgang til arbejdet med massage. Hvilket er forudsætningen for at kunne arbejde ud fra Hjertechakraets Bevidsthed. Vi arbejder desuden med en fælles guidet meditation, der viser nogle aktuelle fælles meditative og energimæssige problematikker som vi arbejder med i løbet af de enkelte workshops.
N.B. undervisningen i massage foregår ved massagebriks.
Workshops bliver afholdt i Homå, Århus og Aalborg.
 "Mind-and Motion" i Århus -  "Center for Livsglæde" i Aalborg.
Du tilmelder dig en workshop enten ved at skrive en mail med navn og tlf.eller via Facebook, hvor de enkelte workshops vil blive opslået. Du kan betale ved tilmelding eller på dagen for workshoppen. Framelding 2 dage før workshoppen.

PT. er der ikke nogle planlagte workshops

 

..

.
.

Skolen for Dans og Massage   Hyrdevej 21   Homå    8500 Grenaa

.