.
.
Behandling med Hjertechakraets Bevidsthed
.
John Henrik tilbyder forskellige behandlinger der kan hjælpe dig til at forstå dig selv og de problematikker du døjer med. Det kan være fysiske problemer i forhold til muskler, led eller andet, eller problematikker af psykologisk / energimæssig karakter som stress, udbrændthed, eller andre ting du ønsker hjælp til.
.
Hvis du tilmelder dig et kursus, kan det være en god ide at supplere kurset med en eller flere behandlinger i sammenhæng med kurset. Behandlingerne kan være med til at sætte fokus på dig, dine personlige problematikker og din personlige udvikling.
Behandling i forbindelse med kursus kan foregå dagen før kurset eller dagen efter, ikke under selve kurset. Hvis du bestiller behandling i forbindelse med kursus får du 20% rabat på behandlingen.
.
Du kan læse yderligere om behandlingerne på behandlersiden: hjertechakraets-bevidsthed.dk
Behandlinger
.
Massagebehandling
En massagebehandling er god og effektiv massage til diverse problematikker af fysisk karakter. Det kan være alle steder i kroppen inc. problemer i lænden, skuldre eller nakken.
Læs mere her.
.
Healingmassage
En healingmassage er en hel kropsmassage, hvor jeg arbejder med kroppens energisystem med henblik på større velvære og livsenergi.
Læs mere her.
.
Kropsterapi
Kropsterapeutisk bearbejdning af din aktuelle problematik baseret på samtale og meditation.
Læs mere her.
.
.
.

Hyrdevej 21, Homå, 8500 Grenaa

.